Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Híreink

Szavazott az új agrárpolitikáról a parlamenti mezőgazdasági bizottság - Nincs szó végleges döntésről - 2019.04.04.

Az Európai Parlament mezőgazdasági bizottsága elfogadta az uniós közös agrárpolitika reformjára vonatkozó javaslatcsomagot. A nagyobb gazdaságok kifizetéseinek csökkentését, illetve a kisvállalkozások, fiatal és női gazdálkodók támogatását javasolják.

Az élelmiszereknél is bővül a román kiskereskedelem - 2019.04.04.

Az idei első két hónapban 8,2 százalékkal nőtt Romániában a kiskereskedelmi forgalom volumene a tavalyi év azonos időszakához mérten - közölte a román országos statisztikai intézet. A szezonálisan és naptárhatással kiigazított adatok szerint a növekedés 8 százalékos volt.

Hátrányos lenne az agrártámogatások csökkentése - 2019.04.03.

Nem szabad hagyni, hogy az Európai Unió csökkentse az agrártámogatásokat, mert az "fenyegető veszélyt" jelent a magyar gazdákra - mondta Nagy István agrárminiszter az M1 aktuális csatornán.

Országos konzultáció indult az agráriumban - 2019.04.03.

Az agráriumot érintő legfontosabb kérdésekről indított országos konzultációsorozatot a kormány - közölte Farkas Sándor, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára Csongrádon.

Új állatjóléti támogatások: április elsején megjelent az Agrárminisztérium rendelete - 2019.04.02.

Az április elsejei, 55. számú Magyar Közlönyben megjelent a baromfiágazatban igénybe vehető állatjóléti támogatások feltételeiről szóló új Agrárminisztériumi rendelet.

Madárinfluenza: továbbra is nagyon fontos a járványvédelem - 2019.04.02.

A baromfitelepek járványvédelmi zártságának biztosítása kiemelten fontos az újabb madárinfluenza járvány megelőzése érdekében Magyarországon - hívta fel az állattartók figyelmét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Kedvezményesek április végéig a kiállítói jegyek az OMÉK-ra - 2019.04.02.

Április végéig vásárolhatnak kedvezményes kiállítói helyet az idei Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeri Kiállítás és Vásárra (OMÉK) jelentkezők. A vásárt szervező Agrármarketing Centrum szerint az árengedmény meghosszabbítása számos potenciális kiállító számára teheti elérhetőbbé a vásári megjelenést.

Ötmilliárd forinttal támogatják az agrárbiztosításokat - 2019.04.02.

Az idén is 5 milliárd forint éves agrárbiztosítási díjtámogatáshoz juthatnak a gazdálkodók. Az igényeket az egységes kérelembenyújtási időszakban lehet beadni.

Állatjóléti támogatások: folyamatosan postázza a kapacitás-igazolásokat a BTT - 2019.04.01.

Folyamatosan postázza a Baromfi Termék Tanács (BTT) az állatjóléti támogatásokhoz szükséges kapacitás-igazolásokat.

A legnagyobb gondot a lejárt szavatosságú élelmiszerek okozzák - 2019.04.01.

A lejárt szavatosságú élelmiszerek árusítása a leggyakoribb probléma, amellyel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) munkatársai az ellenőrzések során találkoznak - mondta Pleva György a hivatal élelmiszer- és takarmánybiztonsági igazgatója az M1 aktuális csatornán.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat