Baromfi Termék Tanács
Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Fejlesztik a Széchenyi Kártya programot

2017. szeptember 8., 08:51

A vállalkozói igényekre építve fejlesztik  a Széchenyi Kártyát - mondta Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója az M1 aktuális csatornán.

A Széchenyi Kártya hitelezés folyószámlahitellel indult, majd 2010-ben egyéb termékekkel egészült ki a program. Folyószámlahitel mellett beruházásra, forgóeszközre, mezőgazdasági területre, uniós pályázatokhoz szükséges önerőre, uniós támogatás megelőlegezésére lehet államilag támogatott kedvezményes kölcsönt felvenni.

Krisán László elmondta, hogy minden hiteltípusnál 100 millió forintra emelkedett a felvehető hitel felső határa. Aaz államilag támogatott Széchenyi Kártya program jelentős lehetőség a vállalkozásoknak, és sokat segítene még egy export típusú hitelezés.

A 2001-ben indult Széchenyi Kártyával eddig 1841 milliárd forint hitelt helyeztek ki, 258 ezer hitelszerződés jött létre. Az utóbbi időben a hitelkihelyezés felgyorsult, hetente 300 hitelszerződés jön létre, óránként 100 millió forint forrás kerül a vállalkozásokhoz - tette hozzá a KAVOSZ vezérigazgatója.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat