Baromfi Termék Tanács
Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Kamarai szolgáltatási megállapodás a gépjárműkárokra

2017. november 10., 09:27

Kárrendezési szolgáltatási megállapodást kötött az IOS Hungary Biztosítási és Kárrendező Kft.-vel a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Az együttműködés a kamarai tagság úgynevezett régi, „beragadt” , illetve az új károkra is vonatkozik, amellyel kapcsolatban díjtámogatott akciót is indítottak.

A megkötött kárrendezési szolgáltatási megállapodás a kamarai tagok kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) káreseményeivel kapcsolatos – közölte a NAK. Az együttműködés a régi, „beragadt”, és az újonnan bekövetkezett károkra is kiterjed.

Az IOS Hungary Biztosítási és Kárrendező Kft. vállalja, hogy megvizsgálja a kárigény érvényesítésének lehetőségeit. Amennyiben reális esély mutatkozik a kárügy rendezésére, sikerdíj ellenében vállalja a tagok ügyeit. A NAK szerint a sikerdíjas rendszer a piacon alkalmazott árképzéshez képest 50 százalékkal olcsóbb konstrukciót jelent.

A NAK az új szolgáltatás elindításával párhuzamosan akciót hirdet tagjai körében – áll a közleményben. A köztestület call-centerében regisztrált első 50 tag az általa elszenvedett, gépjárművel okozott kár felelősségbiztosítási kárügyintézését 1 250 000 forint kárösszegig díjmentesen, az azt meghaladó károknál pedig az 1 250 000 forint feletti kárrészre kedvezményes, 16 százalékos sikerdíjjal veheti igénybe. A szolgáltatás 50 000 forintot meghaladó mértékű károkra vonatkozik. Tagonként csak egy-egy kárügy kaphat támogatást, így több meglévő kárügynél célszerű a legmagasabb összegű kárüggyel igényelni a szolgáltatást.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat