Baromfi Termék Tanács
Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank.

Szakmai újdonságok

A fenntartható baromfihús-termelés

A Burleigh Dodds Science Publishing (UK) kiadó új baromfihús- és tojástermelési ismereteket tartalmazó könyveket jelentett meg: „A fenntartható baromfihús-termelés”-t 3 kötetben, szerkesztette Steven C. Ricke (Arkansasi Egyetem) és Todd Aplegate (Georgiai Egyetem), „A fenntartható tojástermelés megvalósítása” 2 kötetben, szerkesztette Julie Roberts (New Englandi Egyetem, Ausztrália).

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat