Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Híreink

Kína-USA kereskedelmi háború: két hét haladékot adott Trump - 2019.09.12.

Az amerikai kormányzat két héttel elhalasztja a kínai termékekre kivetett büntetővámok október 1-jére tervezett bevezetését - közölte Donald Trump amerikai elnök a Twitteren.

Az infláció mérséklődésére számít a jegybank - 2019.09.12.

A jegybank arra számít, hogy a következő hónapokban tovább mérséklődik, akár 3 százalék alá is csökkenhet az éves infláció - mondta Várhegyi Judit, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) főosztályvezetője az M1 aktuális csatornán.

Digitális agrárverseny egyetemistáknak - 2019.09.12.

Már lehet jelentkezni az egyetemistáknak szóló digitális agrártechnológia versenyre, az Agrovirtusra, amely idén agrár-vezetőképző akadémiával kiegészülve segíti a hallgatók készségfejlesztését.

Díjazták a Gallicoop pulykamell termékét - 2019.09.11.

Érték és Minőség Nagydíjat kapott a parlamentben a Gallicoop Klasszik pulykamell terméke. Az ünnepségen a kiváló magyar termékeket és szolgáltatásokat díjazták.

1800 milliárd dollárból ki lehetne védeni a klímaváltozást - 2019.09.11.

A következő tíz évben 1800 milliárd dollárt (541 ezer milliárd forintot) kellene ráfordítani világszerte azokra a stratégiákra, amelyek lehetővé tennék, hogy a bolygó alkalmazkodjon a klímaváltozáshoz - mutatott rá jelentésében egy globális bizottság.

Egyre több közbeszerzési beruházás a mezőgazdaságban - 2019.09.11.

Egyre jelentősebb a közbeszerzéssel megvalósuló beruházások aránya a mezőgazdaságban – mondta Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság (KH) elnöke az Agrárminisztérium számára rendezett szakmai konferencián. A tavalyi 694 eljárás összértéke elérte a 175,9 milliárd forintot, amely több mint négyszerese a 2017-es értéknek.

Szeptember 12-én élelmiszer- és marketingkonferencia Kaposváron - 2019.09.10.

Nemzetközi élelmiszer- és marketingkonferenciát rendez szeptember 12-én a Kaposvári Egyetem és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Összefognak a Visegrádi Országok az agrártámogatások megőrzéséért - 2019.09.10.

A visegrádi országok európai ügyekért felelős parlamenti bizottságainak képviselői elfogadhatatlannak nevezték az uniós pénzügyi források következő hétéves költségvetési ciklusra tervezett 20 százalékos csökkentését a Sárospatakon megtartott tanácskozáson.

Janusz Wojciechowski lehet az új uniós agrárbiztos - 2019.09.10.

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke bemutatta a biztosjelöltek végleges névsorát, a portfóliók tervezett elosztásának ismertetésére azonban még egy napot várni kell. Az agrárügyekért lengyel politikus felelhet.

A madárinfluenza megfékezésében is komoly szerepük volt az állatorvosoknak - 2019.09.09.

Az állatorvoslásban és az élelmiszerlánc-biztonságban már most láthatóak azok a kihívások, amelyek megválaszolásához az állatorvostan hallgatók új ötleteire lesz szükség - mondta Zsigó Róbert, az Agrárminisztérium (AM) államtitkára az Állatorvostudományi Egyetem budapesti tanévnyitóján.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat