Baromfi Termék Tanács
Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

2018-as állatjóléti támogatások: kapacitásfelmérő lapok, támogatásigénylés

2017. november 15., 14:57

A 2018-as baromfiágazati állatjóléti támogatások igénybevételéhez is szükség van az úgynevezett kapacitásfelmérő lapok kitöltésére – hívja fel a figyelmet a Baromfi Termék Tanács (BTT). A megyei kormányhivatalok, illetve a Magyar Államkincstár (MÁK) 2017. december 31-ig fogadja be a támogatási kérelmeket.

A jövő évi állatjóléti támogatásokat is úgy igényelhetik a baromfiágazati szereplők, ha kapacitásfelmérő lapokat töltenek ki, illetve a BTT ezek alapján a kapacitásokról igazolásokat állít ki. A zökkenőmentes és gyors ügyintézés érdekében a terméktanács kéri, hogy a jogosultak a kapacitásfelmérő lapokat minél hamarabb juttassák vissza, közvetlenül a BTT címére (1392 Budapest 62., Pf.: 292.). A kormányhivatalok, illetve a MÁK december 7. és december 31. között fogadja be a 2018-ra vonatkozó állatjóléti támogatási igényléseket.

Ha az elmúlt évben megadott adatokhoz képest nincs változás, a már kitöltött kapacitásfelmérő lapot ellenőrzés után aláírva és lepecsételve kell visszaküldeni a BTT-hez. Amennyiben a vállalkozási adatokban és/vagy a kapacitásokban változás történt, illetve valaki újonnan regisztrált tagként kívánja beadni a dokumentumot, üres formanyomtatványt kell kitöltenie, illetve aláírva és lepecsételve eljuttatnia a terméktanács címére.

Baromfiférőhely kapacitásfelmérő adatlap a 2018-as támogatásokhoz

Tyúkférőhely kapacitásfelmérő adatlap a 2018-as támogatásokhoz

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat