Baromfi Termék Tanács
Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Minél hamarabb adják postára a kapacitásfelmérő lapokat a termelők

2017. december 4., 09:51

Megkezdte a Baromfi Termék Tanács (BTT) a 2018-as baromfiágazati állatjóléti támogatások igényléséhez szükséges kapacitásfelmérő lapok feldolgozását. A BTT a gyors és zökkenőmentes ügyintézés érdekében kéri, hogy mielőbb juttassák vissza a kapacitásfelmérő lapokat azok is, akik még nem adták postára a dokumentumokat.

Folyamatosan dolgozza fel a BTT a beérkezett kapacitásfelmérő lapokat, és várhatóan december közepéig postázza vissza az igazolásokat. A terméktanács a gyors és zökkenőmentes ügyintézés érdekében kéri, hogy azok a jogosultak, akik eddig még nem adták postára a kapacitásfelmérő lapokat, mielőbb juttassák vissza azokat közvetlenül a BTT címére (1392 Budapest 62., Pf.: 292. vagy 1094 Budapest, Páva utca 8.).

A 2018-ra vonatkozó támogatási kérelmeket a „N0674 Támogatási kérelem” nyomtatványon lehet benyújtani 2017. december 7-től december 31-ig a jogosult lakóhelye, illetve székhelye szerint illetékes megyei kormányhivatalhoz. Egy támogatási évre baromfi megnevezés-csoportonként kizárólag egy támogatási kérelem nyújtható be. A határidőn túl benyújtott támogatási kérelem alapján az igénylő az adott támogatási évben támogatásra nem jogosult.

A kérelemhez a következő mellékleteket kell csatolni

- A Baromfi Termék Tanács igazolásának eredeti példánya a maximálisan tartható baromfi létszámról, darabszámban kifejezve.

- Termelői csoport, beszerzési és értékesítő szövetkezet, tenyésztő szervezet, terméktanács vagy szakmai szervezet igazolásának eredeti példánya arról, hogy az igénylő érvényes tagsággal rendelkezik.

- Nagyvállalkozásnak minősülő igénylőknél a megyei kormányhivatal igazolásának eredeti példánya arról, hogy az igénylő részvétele a támogatási programban indokolt.

Ha az elmúlt évben megadott adatokhoz képest nincs változás, a már kitöltött kapacitásfelmérő lapot ellenőrzés után aláírva és lepecsételve kell visszaküldeni a BTT-hez. Amennyiben a vállalkozási adatokban és/vagy a kapacitásokban változás történt, illetve valaki újonnan regisztrált tagként kívánja beadni a dokumentumot, üres formanyomtatványt kell kitöltenie, illetve aláírva és lepecsételve eljuttatnia a terméktanács címére.

Az N0674 számú nyomtatvány innen tölthető le.

Baromfiférőhely kapacitásfelmérő adatlap a 2018-as támogatásokhoz

Tyúkférőhely kapacitásfelmérő adatlap a 2018-as támogatásokhoz

Az állatjóléti támogatásról szóló rendelet itt tölthető le.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat